Followers

THE PRINCESS ;




ERISHA EMALYN ;


Aku berblog ikut apa yang aku suka . Tak ada tema untuk blog ni . Sekadar untuk mencampak 1001 curhat ( curahan hati ) yang ada . Tak ada yang menarik pun . Aku cuma budak hingusan tingkatan 3 yang tengah jadi tikus untuk makmal pt3 . Maaflah kalau bahasa tu kadang kadang macam ye ye je . Aku pun bengang kalau baca apa yang aku post . Rasa nak tampar diri sendiri je lepas baca post sendiri . emm ;


SEPATAH 2 KATA ;

Sumpah aku memang kuat berangan . Tak kisah lah . Paling teruk dalam jamban . k . Jadi sebab aku tahu apa yang aku " angan " kan tu tak jadi kenyataan . aku buat lah blog . Tempat aku mereka reka puisi yang langsung tak ikut format bahasa tu . At least dapat lah tonyoh idea sendiri kat blog kan . Lol . Apa yang aku berangan ? emm secara basic aku selalu berangan aku kahwin dengan anak raja tapi kalau am selalunya aku nak pakwe yang tinggi hensem kaya gila bafak . ok . guru besar sekolah aku selalu kata ..

" Saya ada sepatah dua kata nak cakap dengan awak semua ..."

next 30 minutes baru dia berhenti . So thats me . Kata aku bukan sepatah dua tapi tak terkira jumlah nya .


- Erisha Emalyn

No comments:

Post a Comment